Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Što vam je najbitnije prilikom kupnje građevinskog materijala ili opreme?
Kvalitetna prezentacija
Cijena
Način plaćanja
Dostava
Pogledajte rezulate
KONTAKT

ARIESgrad trgovina d.o.o.
A.M.Tripala 11, 10 090 Zagreb

Poslovnica:
"ARIESgrad "
Zagreb, Samoborska cesta 215

Tel/fax: 01-366-5544
Gsm:       099-7079-939
                 099-2499-655

Email:    info@ariesgrad.com

Pronađite nas na KARTI

              FAKRO SJENILA I ROLETE

Ugrađeni Fakro krovni prozori vam osiguravaju neophodnu dnevnu svjetlost i svjež zrak. No da bi upotpunili ugodu življenja u svojem potkrovnom stanu zasigurno ćete imati potrebu za zaštitu od prevelikog zagrijavanja prostora tijekom vrućih ljetnih dana. Ili možda imate osjećaj da susjed iz susjedne zgrade znatiželjno zadire u vašu intimu. Možda želite otvoriti prozor, no ti dosadni kukci i komarci baš su naumili uletjeti kroz prozor. Želite spavati duže, a da vas ne probudi dnevna svjetlost. Dugogodišnjom razmjenom iskustava ljudi koji žive u potkrovljima Fakro tim stručnjaka, ne samo da je osmislio i patentirao niz raznih unutarnjih i vanjskih sjenila, roloa i roleta koje će zasigurno upotpuniti vaše potrebe za zaštitom, nego u vaš dom donosi širok spektar moguće dekoracije.
Tako za Vaše Fakro krovne prozore sjenila, roloe i rolete možemo podijeliti u nekoliko skupina koje razlikujemo po vrsti materijala od kojih su izrađeni, količini svjetlosti koju propuštaju, dekorativnim mogućnostima kao i o poziciji same montaže (unutarnje ili vanjsko). 
Ukoliko već imate Fakro krovne prozore, a želite ugraditi sjenilo ili roletu potrebno je samo pronaći i pročitati identifikacijsku pločicu na samom prozoru. Budući su se kroz dugi niz godina mijenjale i generacije prozora tako su se mijenjale i dimenzije i vrste stakla i okvira stoga je pločica najsigurnija prilikom narudžbe sjenila.
Evo primjera pločice i gdje se ona nalazi:
 FAKRO PLOČICA
Klikom na donji link možete saznati više o Fakro sjenilima i roletama.


      


trgovina građevinskim materijalom,polikarbonati,velux krovni prozori,roto krovni prozori,stirodur,fasadna oprema,sve za fasadu,krovne folije,lexan