Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Što vam je najbitnije prilikom kupnje građevinskog materijala ili opreme?
Kvalitetna prezentacija
Cijena
Način plaćanja
Dostava
Pogledajte rezulate
KONTAKT

ARIESgrad trgovina d.o.o.
A.M.Tripala 11, 10 090 Zagreb

Poslovnica:
"ARIESgrad "
Zagreb, Samoborska cesta 215

Tel/fax: 01-366-5544
Gsm:       099-7079-939
                 099-2499-655

Email:    info@ariesgrad.com

Pronađite nas na KARTI

              VELUX SJENILA

Potražite sjenilo za svoj Velux prozor u našem Velux web shopu klikom na link:
                                     

                     VELUX SJENILA I ROLETE ONLINE WEB SHOP

                                                                


                                   AKCIJA BESPLATNA DOSTAVA !

Originalna VELUX sjenila proizvedena su jedino za VELUX krovne prozore i savršeno im pristaju. Za svaku prostoriju postoji idealno sjenilo, bilo da je potrebno reducirati količinu svjetlosti, osigurati idealnu temperaturu ili uštediti energiju. Jednostavna i brza ugradnja moguća je na sve modele VELUX krovnih prozora jedinstvenim Pick&Click sistemom.

Prije narudžbe Velux sjenila potrebno je očitati identifikacijsku pločicu Vašeg Velux krovnog prozora. Pločica se nalazi na gornjem dijelu krila sa lijeve ili desne strane. Na osnovi očitanja moguće je odrediti dimenziju i generaciju vašeg Velux krovnog prozora.

Nadalje, u ponudi se nalazi širok spektar VELUX sjenila tako ih možemo podijeliti na :

VELUX DKL-siesta sjenilo-ručno upravljano sjenilo koje osigurava potpuno zamračenje prostora bez obzira na boju sjenila.Idealno za dječje i spavaće sobe.

VELUX RFL-unutarnji rolo-ručno upravljani rolo koji nježno prigušuje dnevnu svjetlost, dostupan u 15 boja i uzoraka. Idealan za dnevne i radne sobe.

VELUX RHL-unutarnji rolo-ručno upravljani rolo koji prigušuje dnevnu svjetlost i zaustavlja se u samo 3 položaja.Dostupan u 4 standardne boje.

VELUX FHL-plisirano sjenilo-ručno upravljano sjenilo koje ublažava sunčevu svjetlost i dekorira prostor. Dostupno u 20 boja i uzoraka.oba kraja sjenila mogu se zaustaviti u bilo kojem položaju.

VELUX FHC-energetsko plisirano sjenilo-ručno upravljano sjenilo koje potpuno zamračuje prostor i zadržava toplinu zimi. Oba kraja sjenila mogu se zaustaviti u bilo kojem položaju.

VELUX PAL-unutarnja žaluzina-venecijaner-ručno upravljana žaluzina koja regulira količinu i smjer svjetlosti pomoću okretnih aluminijskih lamela. Idealan izbor za vlažne prostorije kao što su kupaonica i kuhinja.

VELUX FHB-rimsko sjenilo-ručno upravljano sjenilo čije elegantne i dekorativne tkanine, koje se lako mogu promijeniti, omekšavaju dnevnu svjetlost.

VELUX DFD-sjenilo 2 u 1-ručno upravljano sjenilo-kombinacija siesta i plisiranog sjenila.Ima dvostruku funkciju:stvara blago zasjenjenje ili potpuno zamračuje prostor.

VELUX MHL-vanjska tenda-ručno upravljana tenda čiji mrežasti materijal izvana efikasno štiti od direktnih sunčevih zraka i istodobno omogućuje pogled kroz prozor.

VELUX ZIL-komarnik-omogućuje ulazak zraka u prostor bez ulaska insekata. Ne zasjenjuje prostor.

VELUX SHL-vanjska roleta-ručno upravljana roleta omogućuje zaštitu od svih vremenskih uvjeta. štiti od vrućine, potpuno zamračuje i štiti od buke.

VELUX DML-siesta sjenilo-električno upravljano sjenilo koje osigurava potpuno zamračenje prostora bez obzira na boju sjenila.Idealno za dječje i spavaće sobe.

VELUX DSL-siesta sjenilo-solarno upravljano sjenilo koje osigurava potpuno zamračenje prostora bez obzira na boju sjenila.Idealno za dječje i spavaće sobe.

VELUX RML-unutarnji rolo-električno upravljani rolo koji nježno prigušuje dnevnu svjetlost, dostupan u 15 boja i uzoraka. Idealan za dnevne i radne sobe.

VELUX RSL-unutarnji rolo-solarno upravljani rolo koji nježno prigušuje dnevnu svjetlost, dostupan u 15 boja i uzoraka. Idealan za dnevne i radne sobe.

VELUX FML-plisirano sjenilo-električno upravljano sjenilo koje ublažava sunčevu svjetlost i dekorira prostor.dostupno u 20 boja i uzoraka.oba kraja sjenila mogu se zaustaviti u bilo kojem položaju.

VELUX PML-unutarnja žaluzina-venecijaner-električno upravljana žaluzina koja regulira količinu i smjer svjetlosti pomoću okretnih aluminijskih lamela. Idealan izbor za vlažne prostorije kao što su kupaonica i kuhinja.

VELUX MML-vanjska tenda-električno upravljana tenda čiji mrežasti materijal izvana efikasno štiti od direktnih sunčevih zraka i istodobno omogućuje pogled kroz prozor.

VELUX MSL-vanjska tenda-solarno upravljana tenda čiji mrežasti materijal izvana efikasno štiti od direktnih sunčevih zraka i istodobno omogućuje pogled kroz prozor.

VELUX SML-vanjska roleta-električno upravljana roleta omogućuje zaštitu od svih vremenskih uvjeta. štiti od vrućine, potpuno zamračuje i štiti od buke.

VELUX SSL-vanjska roleta-solarno upravljana roleta omogućuje zaštitu od svih vremenskih uvjeta. štiti od vrućine, potpuno zamračuje i štiti od buke.

Postavite pitanje!!!  Naručite!!!

Telefonom:              01-366-55-44
                                099-2499-655
E-mailom:           info@ariesgrad.com    

Posjetite nas:      ARIESgrad trgovina d.o.o.
                           Stenjevec 3
                           10 090 Zagreb   
    
        
Email obrazac:

Ime i Prezime/Tvrtka*
Vaša email adresa:*
UPIT*
Unesite CAPTCHA kod:*
This is a CAPTCHA Image 
 

* = Obvezno polje
 

   

trgovina građevinskim materijalom,polikarbonati,velux krovni prozori,roto krovni prozori,stirodur,fasadna oprema,sve za fasadu,krovne folije,lexan