Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Što vam je najbitnije prilikom kupnje građevinskog materijala ili opreme?
Kvalitetna prezentacija
Cijena
Način plaćanja
Dostava
Pogledajte rezulate
KONTAKT

ARIESgrad trgovina d.o.o.
A.M.Tripala 11, 10 090 Zagreb

Poslovnica:
"ARIESgrad "
Zagreb, Samoborska cesta 215

Tel/fax: 01-366-5544
Gsm:       099-7079-939
                 099-2499-655

Email:    info@ariesgrad.com

Pronađite nas na KARTI

              JUNGMEIER

                                           
1820. godine na jednoj lokaciji, na kojoj su se već za Kristovog rođenja Rimljani bavili zemljanim ciglarstvom, zasnovana je tvrtka  "Dachziegelwerke und Tonwarenfabriken Max Jungmeier". Od samog zasnivanja kvaliteta i inovacija su glavni motivator ovog tradicionalnog poduzetništva. Još u 19. stoljeću Maximilian Jungmeier postavio je još dvije radionice za izradu crijepova u Straubingu.
Krajem drugog svjetskog rata poduzetništvo je doživjelo udarac. Zbog zračnih napada uništeno je oko 60 % strojeva za proizvodnju.
Uzimajući u obzir veliku potražnju, pristupilo se ubrzanoj ponovnoj izgradnji. Velike investicije u proširenju proizvodnje i njezinoj optimizaciji od 60-tih godina do danas, učinilo je da Jungmeier postane renomirana tvrtka u proizvodnji glinenog crijepa.
Danas tvrtka zapošljava 150 radnika, te godišnje proizvodi oko 45 milijuna krovnih crijepova. Na taj se način garantirano i u skladu sa ekološkim normama može pokriti blizu 12.000 krovova obiteljskih kuća u zemlji i inozemstvu.
Do 80-tih godina ovog stoljeća Jungmeier je prozvodio skoro čitavu paletu grube keramike, od krovnih i zidnih crijepova, preko podnih ploča, pa sve do svodnog kamena. Danas se tvrtka Jungmeier koncentrira isključivo na proizvodnji i prodaji kvalitetnog visokovrijednog glinenog krovnog crijepa.
U četiri radionice u Straubingu, sa četiri proizvodne trake, proizvode se deset različitih osnovnih modela crijepa, kao i sveobuhvatan pribor za moderan krov.
Modeli JUNGMEIER crijepa:
Crijep za male nagibe krova:

Reformni crijep:


Falcani crijep sa dvostrukim kanalom:


Crijep romaničkog izgleda:


Crijep mediteranskog podneblja (kaluđer i kaluđerica):


Ravni (biber) crijep:

  • BIBERSCHWANZ
  • HOHLSTRANGFALZ
trgovina građevinskim materijalom,polikarbonati,velux krovni prozori,roto krovni prozori,stirodur,fasadna oprema,sve za fasadu,krovne folije,lexan